Atelier Quality

Modevakschool Atelier Quality is een zelfstandig modevakbedrijf dat ook alle Danckaerts vakopleidingen aanbiedt voor wie ze beroepsmatig of hobbymatig wil volgen. Daarbij horen ook lessen in textielwarenkennis. Atelier Quality gaat zelfs nog een stapje verder door cursisten regelmatig kennis te laten maken met exposities, bijzondere stoffenzaken en stoffenspektakels. Voor creatievelingen geven we tal van leuke en leerzame artistieke cursussen en teken- en schilderlessen. Een aantal daarvan is ook zeer geschikt voor kinderen en jongeren. Uw docent is Henny Boels.

Danckaerts modeopleidingen
Onze hoogwaardige Danckaerts beroepsopleidingen zijn er voor beginners en gevorderden. Jong en minder jong. U leert bij ons patronen op maat tekenen en uitwerken. Alle benodigde lesboeken kunt u bij ons aanschaffen. Dat is wel zo handig. Ons lesmateriaal is altijd up-to-date zodat het voldoet aan de strenge normen van de huidige tijd.

Onze modevakopleidingen bestaat uit onderstaande onderdelen:

  • Costumière
  • Coupeuse 1
  • Coupeuse 2
  • Coupeuse jongenskleding en herenkleding
  • Coupeuse lingerie
  • Certificaat lingerie
  • Docent kostuumvak/mantelvak praktijk
  • Docent kostuumvak/mantelvak theorie
  • Docent lingerie

Ruim 25 jaar modevakonderwijs
Atelier Quality is al 25 jaar een begrip in het modeonderwijs. We behoren tot de gerenommeerde modevakscholen in Nederland en zijn aangesloten bij LPM Mode en de Danckaerts Modevakschoolvereniging. Uw onderwijs vindt plaats in deeltijd en is van hoge kwaliteit.

Wanneer komt het u uit?
Bij Atelier Quality kunt u een opleiding of cursus volgen wanneer u dit het beste uitkomt. We geven zowel overdag als ’s avonds les en werken in groepen van 4-6 deelnemers. Alle opleidingen en cursussen zijn laagdrempelig en u kunt deze in uw eigen tempo volgen. Dit kan al vanaf 3 uur per week met 1 maal per jaar examenmogelijkheden bij het LPM: Landelijk Platform Modevakonderwijs. De diploma’s zijn Modint gecertificeerd. Voor alle opleidingen betaalt u een vriendelijk tarief.

Meer weten?
Kijk op onze website en vraag een proefles aan.
Atelier Quality… de naam zegt het al

Contactpersoon: Henny Boels
Telefoon: 0342 – 492441 of 06 19 71 20 30
E-mail: info@atelierquality.nl
Adres: Van Ghentlaan 16, 3771 JZ Barneveld

Website: www.atelierquality.nl

Atelier Quality