Hoe kom ik in contact met het Landelijke Platform?

Om in contact te komen met het Landelijk Platform stuurt u bij voorkeur een e-mail of stelt u uw vraag via het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

E-mail: info@lpmmode.nl
Postadres:  Dorsvelden 3, 5685 JG  Best

Wilt u in contact komen met een van de bestuursleden?

Voorzitter: Margret Eveleens – Pesselse
E-mail: voorzitter@lpmmode.nl

Secretaris: Marion van Oirschot
E-mail: secretaris@lpmmode.nl
Telefoon: 06 239 17 446

Penningmeester: Wilma Schouten
E-mail: penningmeester@lpmmode.nl

Wilt u in contact komen met de examencommissie?

Secretariaat Examencommissie: Thea de Jong
E-mail: examens@lpmmode.nl

Contactformulier


  Bestellen van LPM Lesmaterialen

  Download het meest recente Bestelformulier Consumenten voor alle beschikbare LPM lesmaterialen. Na het invullen van de bestelformulier, stuurt u deze in bijlage naar lesmaterialen@lpmmode.nl Is het gewenste product er voor u niet bij? Neemt u dan contact op met het Landelijke Platform. Bent u of uw organisatie lid van het LPM? Dan gebruik het bestelformulier uit de Leden info. Hiervoor is een wachtwoord noodzakelijk.

  Word nu lid van het LPM

  Om lid te kunnen worden van het LPM zijn lidmaatschapseisen opgesteld. Voor verdere informatie kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met het bestuur. Neem contact op met de secretaris van het LPM.

  Aanmelden voor LPM Examen

  Inschrijving voor LPM examens dient te geschieden vóór 15 maart van het lopende cursusjaar. Daarna is inschrijving niet meer mogelijk. Op het inschrijfformulier staan de tarieven van alle examens. Alle examengelden worden jaarlijks geïndexeerd en zijn inclusief 21% btw. Wanneer de kandidaat onverhoopt geen examen kan of wil doen, kan het betaalde examengeld niet worden gerestitueerd. De aanvraagformulieren voor leden van het LPM zijn te vinden op de Leden info pagina. Hiervoor is een wachtwoord noodzakelijk.

  Voor de kandidaten van niet aangesloten leden is een apart inschrijfformulier op te vragen bij het Secretariaat Examencommissie via examens@lpmmode.nl