Fifty Ways

Wanneer je heel eigen ideeën hebt over kleding en mode welke je niet in de winkels kunt vinden, dan maak je het toch gewoon zelf! Bij Fifty Ways is het mogelijk om je eigen patronen te leren tekenen en de benodigde naaitechnieken te leren. Als beginner volg je de lessen voor costumière en stapsgewijs leer je eenvoudige patronen te maken en te veranderen in jouw gewenste modellen. Daarna kun je de opleiding vervolgen. In de lessen voor coupeuse/kleermaker wordt aandacht geschonken aan colbertjes en jassen. Je kunt in beide opleidingen examen doen.

Daarnaast geven we les in bijna alles waar je belangstelling voor hebt: herenkleding, lingerie, badkleding, textiel warenkennis, halve schaal popje maken, en het verwerken van modellen van eigentijdse ontwerpers. En natuurlijk kan je ook gewoon bij ons leren naaien!

Fifty Ways is gevestigd in een pand met twee leslokalen in de Waarderpolder in Haarlem, aan de kant van Amsterdam. We werken met 4 docenten en zijn 5 dagen in de week open, ook op zaterdag.
Gooi die eeuwige spijkerbroek maar aan de kant, want vanaf nu maak jij bij Fifty Ways jouw eigen mode!
Welkom bij Fifty Ways!

Contactpersoon: Kitty Witmond
Telefoon: 06 17 77 31 98
E-mail: fiftywaysstudio@online.nl
Adres: Wateringweg 43 2031 EK Haarlem

Website: www.fiftyways.nl