Fifty Ways

Wanneer je heel eigen ideeën hebt over kleding en mode die je niet in de winkels kunt vinden, dan maak je het toch gewoon zelf! Bij Fifty Ways is het mogelijk om je eigen patronen te leren tekenen en de benodigde naaitechnieken te leren. Als beginner volg je de lessen voor costumière en stapsgewijs leer je eenvoudige patronen te maken en te veranderen in jouw gewenste modellen. Daarna kun je de opleiding vervolgen. In de lessen voor coupeuse/kleermaker wordt aandacht geschonken aan colbertjes en jassen. Je kunt in beide opleidingen examen doen, want Fifty Ways is aangesloten bij het LPM, Landelijk Platform voor Modevakopleidingen. Zij geven een gecertificeerd diploma uit.

We geven ook handwerklessen en elk jaar zijn er weer nieuwe leuke workshops zoals een dag kostuumgeschiedenis, halve schaal popje maken, tassenworkshop of we besteden aandacht aan een eigentijdse ontwerper zoals Tomoko Nakachimi.

Welkom bij Fifty Ways! Natuurlijk ben je bij ons ook van harte welkom als je gewoon wilt leren naaien; We geven naailessen op elk niveau. Gooi die eeuwige spijkerbroek maar aan de kant, want vanaf nu maak jij bij Fifty Ways jouw eigen mode!

Contactpersoon: Kitty Witmond
Telefoon: 06 17 77 31 98
E-mail: fiftywaysstudio@online.nl
Adres: Wateringweg 43 2031 EK Haarlem

Website: www.fiftyways.nl